Victor Ponta: O să inaugureze alții ceea ce începem noi. Așa este normal în politică

Victor Ponta a declarat, după semnarea deciziei de aprobare a Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, că proiectele începute prin acest program vor fi inaugurate de alții și a afirmat că vrea ca Guvernul său să rămână în istorie ca cel care a deblocat fondurile europene.

"Sunt bucuros că tot ceea ce se va începe pe acest program (...) se va realiza în continuare și trebuie realizat în continuare și o să inaugureze alții ceea ce începem noi, pentru că așa este normal în politică. Mi s-a spus că eu inaugurez ceea ce au început alții, o să inaugureze alții ce începem noi", a spus premierul, la Palatul Victoria.

Ponta a adăugat că s-a simțit inspirat de discursul liderului ALDE Guy Verhofstadt în care acesta se adresa premierului grec în Parlamentul European.

"Deși sunt social-democrat, m-a inspirat un discurs pe care l-am văzut recent în Parlamentul European, liderul ALDE, domnul Verhofstadt, întreba un alt prim-ministru: 'Cum vrei să rămâi în istorie?'. Eu vreau să rămână acest Guvern ca cel care nu doar că a dat pensii, salarii, a scăzut TVA, dar ca Guvernul care a deblocat fondurile europene și a semnat, a lansat, la opt ani după ce am intrat în Uniunea Europeană, cele mai importante programe operaționale", a afirmat șeful Guvernului, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel