Victor Ponta nu vrea Legea amnistiei

Amnistie și grațiere
Amnistie și grațiere

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că nu au existat discuţii legate de Legea aministiei şi nici nu se va discuta aşa ceva. Victor Ponta a făcut aceste precizări, după ce  PPDD a cerut repunerea legii pe ordinea de zi a Parlamentului.

"Nu am avut nici un fel de discuţii şi nu cred că se va discuta aşa ceva", a spus Victor Ponta, întrebat de jurnalişti despre posibilitatea rediscutării legii amnistiei.

Şi Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat vineri că social-democraţii nu negociază cu PPDD adoptarea în Parlament a legii amnistiei, aşa cum s-a vehiculat.

"Nu negociază nimeni de la noi cu PP-DD legea amnistiei. Noi ne-am spus punctul de vedere pe legea amnistiei şi este suficient", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Proiect privind GRAȚIEREA, depus la Senat

Potrivit România TV, în timpul negocierilor dintre PSD şi PPDD, partidul lui Dan Diaconescu ar fi cerut scoaterea de la sertar a Legii aministiei, care a stârnit foarte multe scandaluri la sfârşitul anului trecut, atunci când a fost pusă pe masa Comisiei Juridice din camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel