Victor Ponta: Nu văd PNL pregătit să guverneze azi

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat că nu crede că o moțiune de cenzură a opoziției va trece. Premierul a adăugat că nu se simte în pericol că liberalii se pregătesc să ia puterea.

"Nu mă simt în pericol. Nu am reușit să văd mult din programul de guvernare lansat de Cătălin Predoiu și PNL. Ideea este că avem un guvern care funcționează, un președinte în funcție, alegeri în 2016 și cred că situația actuală este echilbrată politic și nu văd de ce ar trebui să o stricăm", a zis Victor Ponta, duminică seară, la România TV.

"Nu cred că va trece moțiunea de cenzură. Astăzi majoritatea funcționează, eu cred că va funcționa și la moțiunea de cenzură, dar mai mult decât atât, eu nu văd PNL-PDL..., eu nu-i văd absolut deloc pregătiți să guverneze azi, nici ca program și nici ca oameni nu știm pe cine ar vrea să pună miniștri. Nici ca o majoritate funcțională, pentru că să spui că vei guverna încă un an și zece luni până la alegeri (...). Am înțeles, vreți să veniți, foarte bine, dar spuneți-ne cu ce program, cu ce oameni, cu cine guvernați", a mai spus Victor Ponta.

VEZI ȘI: Ponta: VOI SPUNE ADEVĂRUL. Crin Antonescu și Eduard Hellvig știu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel