Victor Ponta, mesaj tranșant: Ce se va întâmpla cu Legea Amnistiei și Grațierii

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj tranșant privind Legea Amnistiei și Grațierii, luni, după ce a pierdut alegerile prezidențiale 2014 în detrimentul lui Klaus Iohannis.

Victor Ponta a anunțat că PSD va vota marți în Parlament pentru respingerea definitivă a Legii Amnistiei și Grațierii și pentru aprobarea cererilor de ridicare a imunității parlamentarilor cercetați penal.

"Cum am spus săptămâna trecută în dezbaterea pe care am avut-o cu domnul Iohannis, mâine nu doar cei de la PSD, ci toți cei din coaliție vom vota pentru respingerea definitivă a Legii Amnistiei și Grațierii și bineînțeles pentru încuviințarea cererilor justiției. E un prim mesaj că am înțeles ce ne-a transmis electoratul ieri și cred că este singura cale corectă dacă vrem să avem în continuare în România o politică europeană în sensul în care există o balanță a forțelor politice și nu doar un singur partid sau o singură forță care conduce totdeauna", a afirmat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Vezi și: Ponta vrea modificarea legii care i-a provocat înfrângerea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel