Victor Ponta, mesaj privind participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Gest lăudabil și normal

Premierul Victor Ponta a transmis, joi, un mesaj referitor la participarea președintelui Klaus Iohannis în urmă cu o zi la Cina de Iftar, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii musulmane.

"Un gest lăudabil și normal din partea unui Președinte al unei țări democratice/ sper că în acest fel să se mai spele rușinea și confuzia provocată societății noastre de declarațiile iresponsabile împotriva comunității musulmane promovate de politicieni expirați dornici de atenție și de campaniile de presă ale unor jurnaliști evazioniști fiscali (care stau și acum "pe sponsorizare" la un om de afaceri musulman din Romania)", a scris premierul Ponta pe contul său de Facebook.

Mesajul premierului Ponta face aluzie la polemicile stârnite de proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la București, fondurile urmând a fi asigurate de către statul turc.

Critici dure privind acest proiect au fost lansate inclusiv de fostul președinte Traian Băsescu. Acesta declara la sfârșitul săptămânii trecute: "E o poveste, dacă n-ar fi tragică, ar fi comică. (...) Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaționale. (...) Nu există risc mai mare decât să aduci studenți musulmani în țară" "aducerea studenților musulmani în țara reprezintă "cel mai mare risc".

Moschee uriașă care va fi construită în București stârnește reacții DURE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel