Victor Ponta, mesaj pentru Crin Antonescu: Chiar dacă nu este aici...

Luni, la Palatul Parlamentului, a avut loc o şedinţă aniversară, în care premierul Victor Ponta a prezentat bilanţul celor trei ani de activitate de când este în fruntea guvernului.

Premierul a spus că astăzi ar fi trebuit să fie alături de el și Crin Antonescu. Mai mult decât atât, Victor Ponta a dezvăluit și o discuție avută cu fostul lider PNL.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Crin Antonescu

"Pentru a restabili tot adevărul istoric, astăzi ar fi trebuit să fie aici doi vorbitori: cei doi copreședinți ai USL: Crin Antonescu, alături de mine. Chiar dacă nu este aici - nu m-am gândit vreodată că aș putea fi atât de bun orator cum este Crin - și m-am gândit să-l lăsăm totuși pe el să ne spună ce-a gândit atunci", a spus Victor Ponta înainte de a arăta un video cu declarațiile lui Crin Antonescu făcute în urmă cu trei ani.

Discuție avută de Victor Ponta cu Crin Antonescu 

Premierul a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut opiniei publice. Imediat după dărâmarea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta a povestit că a fost sunat de Traian Băsescu, pentru a i se propune să vină la Cotroceni.

"Acum trei ani, pe la ora asta, ajunsesem acasă, eram foarte fericit. M-am schimbat și am vrut să plec să joc baschet, când mi-a sunat telefonul. Mi s-a spus că la telefon este domnul Traian Băsescu care mă cheamă la Cotroceni. Am pus telefonul jos și l-am sunat pe Crin Antonescu și i-am zis: Crin, m-a chemat Traian Băsescu la Cotroceni. Mi-a zis: Aoleu! L-am întrebat: Ce părere ai dacă spune să preluăm guvernarea? El a zis: Da! Nu din acest motiv am făcut USL-ul? Restul lucrurile sunt publice și le știți foarte bine", a povestit Victor Ponta.

VEZI ȘI: Ce se întâmpla dacă nu cădea Guvernul MRU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel