Victor Ponta, mesaj important despre salarii și pensii: Acest Guvern nu o să taie niciodată vreun leu

Premierul Victor Ponta a dorit să reamintească, sâmbătă, românilor, încă o promisiune din 2012 îndeplinită de guvernul pe care-l conduce, respectiv aceea de nu se tăia niciun leu pe timpul mandatului său din salarii și din pensii. 

"Acest Guvern își va încheia mandatul în 2016 cu un obiectiv - NU o să taie niciodată vreun leu", este mesajul transmis, sâmbătă de premierul Victor Ponta, pe pagina sa de socializare.

Rugat de România TV să comenteze în legătură cu mesajul recent al premierului Victor Ponta, Mircea Coșea, profesor macro-economie, a declarat: "E o veste bună, dar nu știu ce rost are, pentru că în perioada actuală nu se pune problema tăierilor de salarii. E o promisiune pe care premierul o face și e bine că se ține de cuvânt. De fapt, mai este o problemă: tăierile de salarii și de pensii se pot face și indirect, nu neapărat prin tăierea lor, ci prin creșterea impozitelor și taxelor, prin creșterea utilităților. Sper că dl prim-ministru s-a gândit și la acest lucru pentru că trebuie să privim creșterea sau scăderea salariilor în termeni de putere de cumpărare, nu în sens nominal", a precizat profesorul Mircea Coșea.

PNL, strategie nouă privind votul prin corespondență. Ce vrea de la PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel