Victor Ponta, mesaj de ziua sa: Prostia, ticăloșia și ura nu pot să ne schimbe fundamental ca oameni

Premierul Victor Ponta a transmis, duminică seară, mulțumiri tuturor celor care l-au felicitat cu ocazia aniversării sale și subliniază că ”prostia, ticăloșia și ura atât de prezente din păcate în viața noastră, nu pot să ne schimbe fundamental ca oameni”. 

”Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuti, precum cei doi tineri care m-au vazut in masina la semafor si au lasat geamul jos doar sa-mi ureze "La multi ani!").

In 43 de ani am trecut deja prin foarte multe, bune si rele, cred in Dumnezeu, imi iubesc familia mai mult decat pe mine insumi, imi ajut prietenii si respect oamenii. Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit.

Chiar si azi, in timpuri cum nu am mai trait, cred ca prostia, ticalosia si ura atat de prezente din pacate in viata noastra, nu pot sa ne schimbe fundamental ca oameni!”, a scris premierul Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Victor Ponta a împlinit duminică, 20 septembrie, 43 de ani. Aniversarea vine într-un moment dificil, în condițiile în care PNL a anunțat că luni va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Tot mâine, este stabilit primul termen în dosarul prim-ministrului Victor Ponta. Premierul a fost trimis în judecată joi de către DNA în dosarul Turceni-Rovinari. Victor Ponta e acuzat că pe când era avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel", a săvârșit infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel