Victor Ponta: Mă tem că descinderea DNA la CJ Iași a afectat grav discernământul lui Cristian Adomiței

Premierul Victor Ponta spune că îi este teamă de faptul că, în urma unei recente descinderi a DNA la Consiliul Județean Iași, ”discernământul președintelui acestei instituții”, Cristian Adomniței, a avut de suferit. Reacția liderului PSD a venit după ce Adomniţei a adresat, joi, o scrisoare deschisă tuturor parlamentarilor, cerându-le să aprobe varianta revizuită a Masterplanului de Transport doar dacă autostrada Iaşi-Târgu Mureş va fi inclusă în document ca proiect prioritar pentru a fi realizat până în 2020.

”Îmi este teamă că recenta descindere a DNA la Consiliul Județean Iași a afectat grav discernământul președintelui acestei instituții (dl. Cristian Adomniței)! Altfel nu se explica recentul apel halucinant al acestuia, din cel puțin trei motive:

1. autostrada Iași - Târgu Mureș ESTE inclusă în Masterul Planul de transport adoptat de Guvern și transmis deja de peste o lună la Comisia Europeană! Deci nu putem introduce ceva ce există deja! 
2. Documentul nu este întocmit de parlamentari ci de AECOM (cea mai mare firma de consultanță din lume) în conformitate cu prioritățile și standardele UE - a fost în dezbatere publică și susținut de toți membrii Comisiilor de Transporturi din Senat și Cameră. 
3. Master Planul se aprobă de către Comisia Europeana, nu de Parlamentul României (ca să beneficieze de finanțare europeană).

Deoarece l-am susținut direct și cu toată puterea pe Dl. Adomniței (ca fiind candidatul USL în 2012), refuz să cred că este pur și simplu mitoman - prefer să cred că din când în când, atunci când îl caută DNA, pur și simplu devine extrem de confuz!”, a scris Victor Ponta, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Cristian Adomniței, prima declarație după perchezițiile DNA la Consiliul Județean Iași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel