Victor Ponta: Mă bucur că Vasile Blaga a rămas blocat

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat la ieșirea din secția de votare că se bucură că Vasile Blaga a rămas blocat, deoarece pdl-istul s-a opus organizării alegerilor parlamentare în luna noiembrie.

”Eu m-am rugat de ei, am vrut să facem alegerile în noiembrie. Ei ( ARD, n-r.) credeau că mai câștigă câteva procente până în decembrie. Nici procente n-au câștigat și uite ce se întâmplă acum. Desigur, pentru agricultură e bine că sunt precipitații, dar pentru vot.... Mă bucur că Vasile Blaga a rămas blocat, pentru că el s-a opus vehement organizării alegerilor în luna decembrie. O să acționăm pentru deblocarea drumurilor,  ca și el să poată vota”, a spus Ponta după ce a fost la vot.

Vasile Blaga, președintele PDL, urma să voteze în Sânicolau Mare. Acolo, el candidează în Colegiul 3 Senat Timiș. Însă, s-a întors în Timișoara pentru că drumul spre secția de votare este blocat din cauza ninsorilor. ”Nu am rămas înzăpezit, nu am putut trece la vreo 20 km de Timișoara. Drumul spre Sânicolau Mare este blocat și ne-am întors și noi și colegii dvs de la televiziuni. Intru din nou din Timișoara și urmează să votez la Deta. Îi rog pe toți românii să facă eforturi deosebite, chiar dacă vremea este aspră și să meargă la vot pentru că până la urmă își votează viitorul. Aici nu se mișcă deloc autoritățile, sunt niște băieți care dau la lopată. Și imaginați-vă că este vorba despre un drum național care merge spre Cenad, spre ieșirea spre Ungaria. Niciun utilaj, cinci băieți la lopată”, a declarat Vasile Blaga, potrivit jurnalul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel