Victor Ponta, lui Darius Vâlcov: Nu ştiu ce fapte cumplite penale aţi comis din PDL...

Premierul Victor Ponta a ținut să marcheze prin câteva cuvinte exprimate, joi, la începutul şedinţei de Guvern de joi, instalarea în funcție a noului ministru al Bugetului, Darius Vâlcov.

După ce şeful Executivului le-a spus miniştrilor că reuniunea a început după ora anunţată din cauza faptului că "după lupte seculare" s-a reuşit instalarea noul ministru al Bugetului, Victor Ponta i s-a adresat lui Darius Vâlcov: "Domnu' Vâlcov, vă urez mult succes, nu ştiu ce fapte cumplite penale aţi comis pe vremea când eraţi primar la PDL, sper ca ministru PSD să faceţi bine şi să lucraţi foarte bine cu doamna ministru Petrescu (Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor - n.r.) şi să asigurăm cât mai multe resurse de investiţii pentru perioada următoare, că altfel cu 0,2% din PIB o să luăm o decoraţie, dar o să oprim toată economia", a fost urarea premierului de bun-venit a lui Vâlcov în echipa guvernamentală, citează Mediafax.

Darius Vâlcov a depus, joi, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat al Bugetului, în prezenţa şefului statului, a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Actualul ministru al Bugetului, Darius Vâlcov, și-a anunțat demisiona din PDL pe 27 martie 2012, pentru ca  memb al Partidului Democrat în perioada 2004-2008, iar din 2008 Darius Bogdan Vâlcov (n. 25 martie 1977, Slatina) este senator de Olt și fost primar al municipiului Slatina din județul Olt, reprezentând Partidului Social Democrat (PSD).

Pe 27 martie 2012 Darius Vâlcov și-a anunțat demisia din Partidul Democrat Liberal, pentru ca o zi mai târziu să fie eliberat din funcția de Primar al Municipiului Slatina printr-un Ordin al Prefectului. Ulterior, la ultimele alegeri locale, Darius Vâlcov, înscris în PSD la o săptămână după ce a părăsit PDL, a fost reales de către slătineni în funcția de primar cu un procent de peste 80%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel