Crin Antonescu îl contrazice pe Victor Ponta în scandalul cu Lucian Isar

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu îl contrazice pe fostul premier Victor Ponta în scandalul cu soțul copreședintei PNL, Alina Gorghiu, fostul ministru delegat Lucian Isar, într-o declarație pentru Agerpres. 

Crin Antonescu a precizat că Lucian Isar a fost înlocuit la acea dată din Guvern din motive politice, nefiind agreat de Ponta.

VEZI ȘI: Lucian Isar îl dă în judecată pe Victor Ponta. "Îl anunț pe tânărul calomniator...

"Îmi amintesc foarte bine că domnul Ponta nu a avut (...) o bună colaborare cu domnia sa, nu l-a agreat. Nu știu care sunt motivele. A insistat pentru schimbare. Este adevărat că, la un moment dat, a formulat asemenea acuzații, mi-a spus mie că asta consideră domnia sa că s-a întâmplat. Nu mi-a dat niciun indiciu, nu mi-a spus, cu atât mai puțin nu mi-a arătat că este vorba de vreo informare din partea unei instituții a statului. Pur și simplu, acuzații", a explicat senatorul PNL.

VEZI ȘI: Lucian Isar, audiat la DNA. Victor Ponta, mesaj uluitor de ultimă oră

El a adăugat că, la acea dată, i-a spus lui Victor Ponta că fără dovezi temeinice acuzațiile nu pot fi luate în serios.

"Eu nu am dat crezare acestor acuzații. I-am și spus atunci că, în general, astfel de acuzații în lipsa unor dovezi temeinice nu pot fi luate în serios, dar, una peste alta, pentru că era clar că nu pot colabora (...) am procedat la înlocuirea domnului Isar din motive politice care țineau de menținerea alianței și de bunul mers al Guvernului, pentru că trebuia să existe o relație normală cel puțin între prim-ministru și membrii Cabinetului, indiferent că ei proveneau de la PNL. Asta este ce știu eu. Restul, evident, domnul Ponta dacă are sau a avut elemente concrete poate spune. Eu nu am crezut atunci, cum nu cred nici acum și nu cred până la proba contrarie în legătură cu nimeni", a spus liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel