EXCLUSIV  Victor Ponta-Liviu Dragnea, conflict în PSD. Ce-i reproșează fostul premier președintelui PSD

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, marți, la DCNews LIVE, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Victor Ponta a afirmat că a fost bun doar în campania și, deși Liviu Dragnea spunea public că e bun în toate funcțiile, nu i-a fost propusă niciuna. El a subliniat că nu este prieten cu Liviu Dragnea și că în spațiul public președintele PSD a transmis o imagine falsă. 

”Demisia e la Liviu Dragnea. A fost un episod neplăcut, dar util. Lucrurile au fost neplăcute, dar necesare, din punctul meu de vedere, s-au lămurit pentru toată lumea și, gata, de aici încolo mergem mai departe.” a spus Victor Ponta la DCNews LIVE

Deputatul PSD a adăugat: ”Mă refer la faptul că domnul Dragnea conduce partidul, Guvernul, Camera Deputaților, iar eu îmi spun opiniile, unele pozitive, altele poate o să mai supere, dar mi-am câștigat această libertate. Altfel, dacă această libertate a mea îl supăra de domnul Dragnea, folosea demisia. Sunt singurul din cei 600.000 de membri care înțeleg că uneori mai are și critici sau lucruri cu care nu e de acord”. 

Ponta, bun doar în campanie

”Eu susțin Guvernul, îmi susțin partidul, s-a lămurit toată lumea- de asta a fost neplăcut, dar necesar episodul- că de un an și jumătate nici nu particip în niciun fel la deciziile conducerii, nici nu am niciun fel de relație cu conducerea, adică nu am vorbit cu domnul Dragnea de când mi-am dat demisia. Când a fost nevoie la locale, m-a chemat, am fost, am făcut campanie, apoi iarăși nu am mai vorbit. Au venit alegerile parlamentare, am făcut iarăși campanie, am fost în poze, mă bucur foarte tare, am ajutat partidul, după care, gata, și cu asta-basta. Probabil o să mă cheme la următoarele alegeri să fac campanie.” a continuat Victor Ponta. 

Ce-i reproșează concret Ponta lui Dragnea

Fostul premier a adăugat, întrebat ce-i reproșează efectiv lui Liviu Dragnea: ”Nu-i reproșez. A fost o chestiune prezentată nereal pentru oameni. Nu suntem prieteni, nu discutăm, nu ne sfătuim. Și povestea aia cu Victor care poate să fie în toate funcțiile, nu sunt în nicio funcție, nu i-am cerut nicio funcție, nu mi-a dat nicio funcție. Nu e cazul, deciziile pe care le ia și le asumă. Unele sunt bune.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel