VICTOR PONTA, LA PRO TV în 1997. Imagini cu primele apariții ale lui VICTOR PONTA la TV

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Imagini inedite cu aparițiile televizate ale lui Victor Ponta, din 1997, fac furori pe internet. Actualul premier avea atunci 25 de ani și era considerat "cel mai tânăr procuror" de la Parchet.

În calitate de procuror, Victor Ponta a fost invitat în mai multe emisiuni televizate la PRO Tv, în anul 1997, anul în care ar fi fost recrutat de SIE, conform afirmațiilor președintelui Traian Băsescu.

Victor Ponta, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, milita atunci pentru o îmbunătățire a calității Justiției și o sporire a încrederii oamenilor în Justiție.

"Toți am intrat în magistratură în ideea că vom putea să facem ceva. Cine și-a închipuit că va putea schimba din temelii justiția, nu știu ... . Dar cred în continuare că vom putea să facem ceva", spunea Victor Ponta, adăugând că el și colegii săi la fel de tineri sunt nepătați de "virușii" comunismului.

Vezi și: Ponta îi dă peste nas lui Băsescu: "E o problemă medicală ..."

"Sărăcia Justiției, dezinteresul puterii față de Justiție și încă un lucru care doare foarte tare - lipsa de încredere și chiar disprețul oamenilor de pe stradă, care când aud că ești procuror sau judecător, mai că te asociază cu un corupt" - acestea erau cauzele pentru care credea tânărul procuror că justiția mergea prost în România.

Vezi aici video-ul cu Victor Ponta la PRO Tv în 1997

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel