Victor Ponta, la Instanţa Supremă în Dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta urmează să se prezinte  la Înalta Curte de Casație și Justiție, la data de 6 noiembrie, în Dosarul Turceni-Rovinari. Premierul este trimis în judecată în acest dosar pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.

Toți inculpaţii din dosarul Turceni-Rovinari au fost citaţi să se prezinte la termenul din 6 noiembrie, în faţa judecătorului de Cameră preliminară de la ICCJ, pentru cereri şi excepţii anterioare începerii judecării cauzei.

Judecătorul a dispus de la primul termen în Cameră preliminară citarea, pentru 6 noiembrie, a inculpaţilor din dosarul Turceni-Rovinari, care să prezinte eventualele cereri, excepţii sau obiecţii în privinţa rechizitoriului procurilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În cazul în care avocaţii inculpaţilor din dosar semnalează nereguli, ar trebui ca la termenul din 6 noiembrie să le aducă în discuţie, pentru ca acestea să fie aduse şi la cunoştinţa procurorilor DNA, iar apoi soluţionate, prin prisma normelor legale, de către judecătorul de Cameră preliminară.

[citeste si]

În 21 septembrie, Judecătorul de cameră preliminară de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a analizat, la primul termen din dosarul "Turceni-Rovinari", măsurile asiguratorii şi preventive dispuse de procurori.

În urma discuţiilor din dosar, care au avut loc cu uşile închise, judecătorul a decis ca senatorul Dan Şova să rămână cu măsura controlului judiciar şi i-a respins cererea de ridicare a interdicţiei de a se apropia şi a comunica, direct sau indirect, cu premierul Victor Ponta, alături de care a fost trimis în judecată, în dosarul "Turceni-Rovinari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel