Victor Ponta, ironic cu "stimații peneliști/pedeliști": El e bine mersi, eu sunt inculpat

Premierul Victor Ponta anunță "încă o veste bună primită de la Bruxelles". Prim-ministrul se adreseasă "stimaților peneliști/pedeliști", pe care-i atenționează că este tot despre "economy".

"Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312). Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală." este vestea anunțată de premier, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta explică, "mai simplu și pe înțelesul tuturor":

"1. În perioada 2009-2012 în Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomițianu/ Vass/etc (cei care așteaptă acum să vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legală de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile - (doar cei favorizati de Blejnar treceau în față contra unui comision serios pt el și pt PDL via Vasile Blaga)!
2. În guvernarea USL/ Ponta am reușit ca ANAF să scadă de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Direcției Antifraudă ajungând să eliminam și multe din firmele fantomă (genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).
3. Constatând această schimbare radicală în bine Comisia Europeană a închis procedura de sancționare a României începută în 2009.
4. În 2015, în Romania, Blejnar este bine mersi un cetățean liber, onorabil și fără probleme/eu sunt inculpat într-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar- no comment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel