Victor Ponta: Ioan Niculae l-a finanţat pe Traian Băsescu în 2009

13
13

Victor Ponta, preşedintele PSD, afirmă că Ioan Niculae a sponsorizat campania prezidențială a lui Traian Băsescu din 2009 și nu pe cea a lui Mircea Geoană, iar cercetările DNA în privința omului de afaceri sunt doar o tactică a puterii de a deturna atenția de la scandalul din Ministerul Sănătății, informează Ziare.com.

"Niculae l-a finanţat pe Traian Băsescu", a spus Ponta, precizând că ştie acest lucru încă din timpul campaniei din 2009.

În legătură cu cercetarea demarată de procurorii DNA împotriva lui Ioan Nicolae, Victor Ponta a declarat: "E doar o poveste care să acopere scandalul din sănătate, dar noi (USL - n.red.) vorbim tot de problema cu sănătatea, nu poate fi acoperită cu fumigene de felul ăsta".

Liderul PSD consideră că problema noii Legi a sănătății va domina întregul an 2012, acuzând Puterea că încearcă să deturneze atenția opiniei publice către un scandal al spălării de bani ăn care sunt implicați social-democrați și oameni de afaceri.

"DNA te cercetează numai dacă pierzi alegerile. Regula e să faci bine să nu pierzi alegerile (...) Cum se face că sunt cercetaţi numai înainte de alegeri? Oricum, noi vom continua să ne ocupăm de lucrurile din sănătate, nu de fumigene", a apreciat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel