Victor Ponta, întrebare cheie. De ce nu ne invită nimeni?

Victor Ponta dezvăluie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ţările Benelux ((Belgia, Olanda şi Luxemburg) au adresat o invitaţie Poloniei, Cehiei, Slovaciei şi Ungariei pentru o intâlnire la nivel de şefi de Guvern pe tema viitorului Europei.

"Sa fac un rezumat al acestei stiri (despre care nimeni nu a aflat inca sau nu are voie sa vorbeasca in Romania):

1. Tarile BENELUX ( Belgia, Olanda si Luxemburg ) au adresat o invitatie tarilor "Visegrad" (Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria) pentru o intalnire la nivel de sefi de Guvern pe tema viitorului Europei.
Evident ca tarile Benelux ( membri fondatori ai UE, spatiul Schengen si Zona Euro) vor fi alaturi de Germania si Franta in "Nucleul Dur" al Europei.

2. Tarile "Visegrad" ( foste comuniste, structura economica si sociala asemanatoare Romaniei) sunt chemate la negocieri pentru viitorul lor statut in UE - chiar daca nu sunt primite in "nucleu" vor putea obtine avantaje si un statut special.

3. Dupa aceasta intalnire va urma o alta , in toamna, intre tarile BENELUX si cele 3 tari baltice ( Lituania, Leonia si Estonia) pe aceeasi tema

4. Romania nu este invitata de nimeni la nicio intalnire!

Dvs ce credeti - oare de ce?", este postarea fostului premier de duminică pe Facebook, acesta având  ca sursă un articol publicat de site-ul briefnews.eu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel