Victor Ponta, întâlnire la nivel înalt la Palatul Victoria

Hans Klemm, noul ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, se află miercuri dimineaţă la Palatul Victoria, pentru o prima întâlnire cu premierul Victor Ponta.

Hans Klemm a ajuns duminică noaptea în Bucureşti, iar luni a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Hans Klemm a depus, pe 16 septembrie, jurământul în calitate de ambasador al SUA în România, într-o ceremonie la care a participat secretarul de stat american, John Kerry.

Mesaj transmis de Victor Ponta

Victor Ponta i-a urat mult succes în activitate noului ambasador al SUA la București, Hans Klemm. Șeful Guvernului i-a mulțumit, totodată, diplomatului pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre România și l-a asigurat că țara noastră bva rămnâne un partener de încredere al SUA.

[citeste si]

"Îi doresc mult succes în activitate noului ambasador al ‪‎SUA‬ la București, domnul Hans Klemm! Totodată, vreau să îi mulțumesc pentru vorbele frumoase rostite la adresa țării noastre. ‪România‬ va continua să fie un prieten și un partener de încredere al Statelor Unite, iar dezvoltarea relațiilor economice și comerciale va rămâne o prioritate!", a transmis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel