Victor Ponta, întâlnire la nivel înalt la Palatul Victoria

Hans Klemm, noul ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, se află miercuri dimineaţă la Palatul Victoria, pentru o prima întâlnire cu premierul Victor Ponta.

Hans Klemm a ajuns duminică noaptea în Bucureşti, iar luni a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Hans Klemm a depus, pe 16 septembrie, jurământul în calitate de ambasador al SUA în România, într-o ceremonie la care a participat secretarul de stat american, John Kerry.

Mesaj transmis de Victor Ponta

Victor Ponta i-a urat mult succes în activitate noului ambasador al SUA la București, Hans Klemm. Șeful Guvernului i-a mulțumit, totodată, diplomatului pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre România și l-a asigurat că țara noastră bva rămnâne un partener de încredere al SUA.

[citeste si]

"Îi doresc mult succes în activitate noului ambasador al ‪‎SUA‬ la București, domnul Hans Klemm! Totodată, vreau să îi mulțumesc pentru vorbele frumoase rostite la adresa țării noastre. ‪România‬ va continua să fie un prieten și un partener de încredere al Statelor Unite, iar dezvoltarea relațiilor economice și comerciale va rămâne o prioritate!", a transmis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel