Victor Ponta îndeamnă cetăţenii să protesteze în faţa sediilor PDL din întreaga ţară

Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta a cerut cetăţenilor ca luni, în ziua în care, cel mai probabil, se va judeca recursul în cazul lui Constantin Nicolescu, să picheteze sediile „Îi chemăm pe toţi oamenii care vor respectarea legii, pesedişti sau nepesedişti, ca în faţa sediilor PDL din întreaga ţară să ceară aplicarea legii, să ceară libertate pentru Constantin Nicolescu şi pentru orice om din această ţară, să ceară PDL să nu ne aducă în vremurile în care un partid decide cine este arestat“, a declarat, vineri, liderul social-democraţilor, Victor Ponta, citat de Agerpres.

Tribunalul Argeş a dispus, joi seară, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA în urmă cu o zi. La scurt timp după aflarea sentinţei lui Nicolescu i s-a făcut rău fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Întrucât prezenta simptomele unui atac de cord a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Constantin Nicolescu este cercetat pentru „folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată“, precum şi pentru fals intelectual şi uz de fals, în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene.

De asemenea, el este acuzat de luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.

Citeşte şi:

Boc acuză PSD că vrea să pună presiune politică pe procurori, în cazul lui Nicolescu

Elena Udrea: A venit vremea să înveţe şi PSD că justiţia se respectă

Social-democrații s-au reunit de urgență la Pitești după arestarea lui Nicolescu

Constantin Nicolescu are dificultăţi de vorbire. Medicii investighează un posibil accident vascular cerebral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel