Victor Ponta în faţa judecătorilor. Ce a declarat fostul premier

Victor Ponta s-a prezentat, vineri, în fața judecătorilor de la Înalta Curte la termenul din dosarul Turceni-Rovinari, în care fostul premier este judecat alături de Dan Şova.

Victor Ponta le-a spus judecătorilor că nu recunoaşte faptele de care este acuzat şi că doreşte să dea o declaraţie în cursul cercetării judecătoreşti.

"Nu recunosc faptele şi vreau să dau o declaraţie", a declarat Victor Ponta întrebat fiind de magistraţi dacă doreşte să apeleze la procedura simplificată prin care să recunoască faptele de care este acuzat, potrivit Mediafax.

Aceeaşi atitudine au avut-o şi celelalte persoane cercetate în dosar. Avocaţii din dosar au cerut judecătorilor readministarea probelor din dosar şi reaudierea tuturor martorilor. Instanţa supremă le-a pus în vedere avocaţilor şi procurorului de şedinţă ca până la următorul termen să formuleze cereri de probe noi.

[citeste si]

De asemenea, judecătorii au pus în vedere reprezentanţilor Complexului Energetic Oltenia, care este parte civilă în cauză, să precizeze defalcat pretenţiile civile pentru fiecare contract şi act adiţional din dosar. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 5 aprilie, sedinţa la care va fi audiat Laurenţiu Ciurel, fost director al Complexului Energetic Oltenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel