Victor Ponta: Îmi doresc ca Adrian Năstase să fie liber azi

Adrian Năstase (3)
Adrian Năstase (3)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că îşi doreşte ca Adrian Năstase să fie liber, să meargă alături de familie. Premierul a adăugat că își dorește ca perioada "cumplită" prin care a trecut Adrian Năstase să se încheie în cursul acestei zile.

"Nu face obiectul întâlnirii noastre de azi, dar nu pot să ignor faptul că aşteptăm cu toţii un verdict al Justiţiei extrem de important pentru noi ca partid şi nu pot să - şi nici nu cred că e cazul - să nu spun că-mi doresc ca azi domnul Năstase să fie liber, să fie alături de familie şi această perioadă cumplită să se încheie azi", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Adrian Năstase află astăzi dacă va fi eliberat

El a arătat că social-democraţii nu se pot face că ignoră subiectul eliberării lui Năstase, care este extrem de important pentru cei care îl apreciază pe Năstase.

"Evident, se vor pronunţa judecătorii, dar suntem la PSD şi nu cred că putem să ne facem că ignorăm ceea ce azi e un lucru extrem de important pentru noi toţi cei care îl apreciem şi ţinem la Adrian Năstase", a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel