Victor Ponta, reacție la declarațiile lui Traian Băsescu. "Guvernul nu are ce căuta la Cotroceni"

Premierul Victor Ponta îi răspunde ferm lui Traian Băsescu. Președintele Traian Băsescu nu promulgă legea reducerii CAS cu 5% și cheamă Guvernul la Cotroceni pentru consultări pe o lege votată în unanimitate de Parlament. 

Reducerea CAS a fost problema "spinoasă" pusă de președintele Traian Băsescu în spatele premierului Victor Ponta, care i-a răspuns la Antena 3. 

"Opinia publică să nu-l asculte pe Traian Băsescu, chiar dacă nu o va promulga se întoarce în Parlament și o vom vota în unanimitate, ca în septembrie", a spus premierul despre legea reducerii CAS cu 5%. 

Victor Ponta a adăugat: "Vreau să trag un semnal și să-i liniștesc pe oamenii serioși din această țară că reducerea CAS va intra în funcțiune".

Premierul Victor Ponta a opinat că președintele Traian Băsescu "încearcă să creeze subiecte, dacă faptul că un președinte demis acum doi ani, care are unii membri ai familiei închiși, alții audiați, încearcă să distragă atenția, i-o va distrage probabil doar colonelului Turcescu". 

VEZI și: Băsescu blochează reducerea CAS. Guvernul, la consultări. "O problemă de importanță deosebită"

"Nu va merge niciodată Guvernul la Cotroceni. Guvernul e la Piața Victoriei, dacă vrea să treacă pe acolo. Dacă vrea să se consulte cu mine, eu m-am mai dus, nu prea m-a ascultat. Dacă vrea să se consulte pe CAS, nu sunt persoana potrivită. E o lege votată în unanimitate de Parlament", a spus premierul Victor Ponta, la "Sinteza Zilei". 

"Dacă îi e drag de mine și vrea să mă vadă la Cotroceni, mă duc, Guvernul nu are ce căuta la Cotroceni. Reducerea CAS va intra în vigoare. Dacă vrea să discute cu Parlamentul, nu cred că vrea să convoace tot Parlamentul la Cotroceni", a ținut să sublinieze premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel