Victor Ponta îi dă o replică dură ”cetățeanului Klaus”: ”Merge acolo ca surda la horă”

Premierul Victor Ponta i-a oferit, luni, o replică extrem de dură preşedintelui Klaus Iohannis, după ce şeful statului l-a criticat pentru că a angajat România fără mandat în discuțiile despre refugiaţi de la Sofia, purtate alături de omologii din Bulgaria şi Serbia. Victor Ponta a ţinut să facă precizări pentru "cetăţeanul Klaus".

"Vreau să mai stabilim un lucru. Problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Dumneavoastră ştiţi ce a făcut domnia sa la Bruxelles? Că restul miniştrilor spun că merge acolo ca surda la horă, merge, tace din gură, se întoarce, tace din gură. Grijă mea e ca poziţia României să fie cunoscută pe plan extern.

Restul, povestea cu mandatul, dacă nu ar fi de râs ar fi de plâns. De fiecare dată domnul Băsescu îi întinde o capcană şi domnul Iohannis, fiind doar arogant şi nimic mai mult, cade în capcană. Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer voie? Domnul Iohannis nu ştie nimic din ce am vorbim la Sofia", a spus Victor Ponta.

Afirmațiile lui Victor Ponta vin după ce Klaus Iohannis l-a criticat, duminică, pentru că a declarat, la Sofia, că România îşi va închide graniţele în faţa refugiaţilor, în cazul în care Germania și Austria vor proceda în acest fel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel