Victor Ponta îi arată un semn lui Traian Băsescu. Dana Grecu: A fost un gest fără precedent

Premierul Victor Ponta a făcut un gest din mâini cu referire la președintele Traian Băsescu. Realizatoarea "La ordinea zilei", Dana Grecu, a catalogat gestul ca fiind unul fără precedent. 

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, înaintea ședinței CSAT dacă se așteaptă ca președintele Traian Băsescu să facă publice filmările din timpul şedinţei. Victor Ponta a răspuns, fluturând o mână în dreptul capului, că "de la el (n.r. Traian Băsescu) ne putem aştepta la orice".

Întrebat dacă va da detalii despre ședința CSAT, premierul a spus: "Nu am voie eu, o să vă dea domnul Băsescu filmările din interior".

Realizatoarea Dana Grecu a comentat: "A fost un gest fără precedent, un gest ca și cum președintele ar fi ușor sărit din matcă, așa arată prim-ministrul Victor Ponta, așa se traduce gestul pe care l-a făcut domnia sa. Prim-ministrul a spus că nu poate vorbi despre ce se va discuta în CSAT, dar a zis că președintele Băsescu va da cu siguranță înregistrările, făcând referire la o poveste mai veche, când Ponta tot negocia cu Băsescu. Băsescu, ori de câte ori se enervează avertizează că va face publice înregistrările. De ce? Ca să-l arate pe Ponta în altă ipostază decât am crede noi, adică pe poziții, vertical, în relație cu Traian Băsescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel