Victor Ponta își depune candidatura la BEC, în 17 septembrie

Premierul Victor Ponta face, miercuri, 17 septembrie, un pas decisiv în ceea ce privește candidatura sa la alegerile prezidențiale 2014. 

UPDATE 18:03: Premierul Victor Ponta a ajuns la BEC alături de soția sa, Daciana Sârbu. Alături de cei doi sunt prezenți și Liviu Dragnea și Gabriel Oprea. "Gabriel și cu Liviu sunt baza", a declarat premierul. Ecaterina Andronescu și Rovana Plumb au fost femeile din PSD ce au susținut spatele premierului, candidat, acum cu acte în regulă,  la Președinție. A fost întâmpinat de mai mulți susținători, care au strigat "Ponta, președinte". Premierul a mărturisit că nu a mai scris de mână de ani buni. 

"Vreau să facem toate schimbările de care societatea românească are nevoie, vreau să schimbăm profilul președintelui de la un generator de criză la cel care înlesnește dialogul între instituțiile statului", a declarat premierul Victor Ponta, la BEC. 

"Pot să vă asigur că dacă voi fi președinte, și voi fi, că n-o să vedeți niciun conflict între mine și premierul țării. Cel mai mult îmi doresc ca după 16 noiembrie să nu mai existe niciun conflict între aceste instituții", a adăugat Ponta. 

"Cel mai rău lucru atunci când candidezi este să nu ai nicio identitate, nicio părere. Orice candidat la președinție trebuie să arate clar ce au făcut și ce vor să facă, în funcție de asta îi votăm sau nu. Cu siguranță voi participa la dezbaterile prezidențiale, pentru că le dăm cetățenilor să vadă ce vrem să facem pe marile teme care țin de președinte", a adăugat premierul.

Miercuri, la ora 18:00, la Biroul Electoral Central va fi depus dosarul de înregistrare a candidaturii lui Victor Ponta din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC pentru funcţia de Preşedinte al României.

Victor Ponta, singurul motiv pentru care-i mulțumește lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel