Victor Ponta își dă cu părerea despre audierile din scandalul alegerilor din 2009

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta crede că Augustin Lazăr va fi chemat de șefa DNA la audieri, și nu invers, așa cum a anunțat procurorul general al României.

Augustin Lazăr, care a anunţat că Parchetul a început o anchetă în privinţa întâlnirii dintre şefii instituţiilor de forţă din casa lui Gabriel Oprea, i-a provocat lui Victor Ponta următoarea reacție: „Aveţi încredere că domnul Lazăr o cheamă pe Kovesi la audieri? Poate invers. Procurorii nu pot fi chemaţi în parlament să spună despre dosaele pe care le-a făcut. Nu-l poate chema pe Negulescu să îl întrebe cum a fabricat dosare? Poate însă chema orice om din ţara asta la audieri”.

Totodată, fostul premier a anunţat că ancheta parlamentară nu are nicio legătură cu cea declanşată de Parchet. Mai mult, Ponta îl acuză pe Lazăr că va îngropa dosarul. „Pot merge în paralel cele două anchete. Parlamentul va răspunde cu o şmecherie la şmecheria lui Lazăr. Va spune că va ancheta altceva. E o chestiune politică faptul că la Gabriel Oprea a fost cineva la o masă. Ne uităm la ce a mai făcut domnul Lazăr în ultima perioadă. A făcut Sebastian Ghiţă unele dezvăluiri, dosarul l-a îngropat Lazăr”, a spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel