Victor Ponta și Alina Gorghiu se atacă pe Facebook

Premierul Victor Ponta a criticat  decizia  PNL de a contesta bugetul la Curtea Constituţională, cerând în același timp  liberalilor să lase scandalurile inutile. În replică, Alina Gorghiu i-a cerut să fie mai implicat şi să nu piardă timpul cu „replici neinspirate".

„Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partida de baschet, fie la o masă cu jurnaliştii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când ţara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opoziţiei pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reţinut în activitatea politică şi mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult.

Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră.

Domnule Ponta, diferenţa între implicare şi timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferenţa între a fi respectat sau dispreţuit...dar sigur, experienţa campaniei pentru prezidenţiale este recentă, sigur că ştiţi acest lucru", a scris Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL.

Citește și: Alina Gorghiu a pus la punct bărbații din PNL. Replica fabuloasă a președintei PNL

Reacţia liderului PNL  vine după ce Victor Ponta a făcut un apel la schimbare: „Dacă cineva a înţeles cu adevărat de ce a contestat PNL Bugetul la CCR (pentru că un amendament chiar era al lor, de altfel), îl rog să-mi explice şi mie! Poate înţeleg şi colegii din PNL-PDL că oamenii aşteaptă să ne schimbăm TOŢI (nu doar unii) în bine, să lăsăm scandalul şi confruntările inutile!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel