Victor Ponta, funcție-cheie în China. 'It's the Economy!'

Victor Ponta a participat în China, în calitate de 'keynote speaker' la Conferința organizată la Beijing cu ocazia lansării "China - Central and Eastern European Countries Think Tank Network".

"Am participat în calitate de 'keynote speaker' la Conferința organizată la Beijing cu ocazia lansării "China - Central and Eastern European Countries Think Tank Network".

Invitația care mi-a fost adresată este înca un semn al modului pozitiv și special în care China privește România (și aprecierea pentru succesul Summitului organizat la București în 2013)!

Cred în continuare că proiectele dezvoltate de China în Regiunea noastră sunt formidabile oportunități de dezvoltare și că trebuie continuate și finalizate (Grupurile 3 și 4 de la Cernavodă, Tarnița, Rovinari, linia rapida de cale ferată București - Chișinău, deschiderea pieței chinezești pentru produsele noastre agroalimentare și multe altele)! Trebuie doar inteligență și seriozitate din partea noastră și beneficiile vor fi uriașe!

Iar implicarea noastră activă în megaproiectul "New Silk Road" este o altă "comoară" din punct de vedere economic căreia nu trebuie să-i dăm cu piciorul! "It's the Economy!"", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel