Victor Ponta face calculele PNL. Ce spune despre trădările din coaliție

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminică seară, la România TV, despre trădările din coaliție și a făcut calculele pentru PNL. 

"Vom rămâne la guverrnare, ce mai probabil, până la alegerile din noiembrie sau decembrie 2016 si oricum, atât timp cât ai majoritate parlamentară. Sunt mai multe proiecte pe care anul acesta trebuie să le adoptăm şi le putem adopta doar în comun. Dacă le păstrăm în bătălia aceasta putere-opoziţie, nu o să treacă niciunul. Cel mai rău pentru cetăţeni este să se schimbe mereu ceva", a explicat Victor Ponta, în direct la România TV.

În condiţiile în care PNL a ameninţat cu depunerea unei moţiuni de cenzură, premierul a precizat: "Nu mi-e teamă de trădare, categoric nu şi nu am niciun element în acest sens, dar sigur, cei din opoziţie, în urma votului din 15 decembrie, când au fost 377 de voturi pentru Guvern şi 143 împotrivă, au tot dreptul să caute să convingă, să aducă alături de ei încă 140 de parlamentari să treacă o moţiune de cenzură. Eu personal nu cred că se va întâmpla acest lucru". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel