Victor Ponta-Dumitru Dragomir, replici DURE la RTV. Acuzații GRAVE

Victor Ponta a avut o intervenție în direct, la România TV, de la locul conferinței de presă unde și-a lansat partidul, în platou aflându-se, printre alți invitați, și Dumitru Dragomir.

La un moment dat, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a lansat o acuzație extrem de gravă.

"Eu nu am încredere în partidul lui Victor Ponta. Băsescu a spus că este pisoi și ofițer acoperit. Bineînțeles că nu am crezut nici acest lucru, dar acum încep să cred că ce a spus despre Liviu Dragnea este lipsă de caracter. Când lucrau amândoi, adică Victor Ponta cu Liviu Dragnea, tăiau și spânzurau. Dădeau pe toată lumea afară, băgau la pușcărie, puneau procurori generali, făceau de toate, iar acum nu mai este bun Liviu Dragnea... Acest lucru ori este specific omului politic din România, ori este lipsă de caracter la anumite persoane.

Cât despre domnul Ponta... nu vreau să discut despre viitorul său politic. Aș fi subiectiv în a-l critica și nu vreau acest lucru. Am motivele mele. El și Dragnea m-au dat afară nevinovat și au vrut să mă bage la pușcărie, fiind nevinovat. Am multe de spus, dar nu vreau să îi stric seara și nu vreau să fiu o piedică în calea fericirii sale", a zis Dumitru Dragomir.  

În replică, Victor Ponta a zis că nu vrea să fie și el subiectiv, adăugând: "Recunosc... Dumitru Dragomir nu se este genul de votant căruia mă adresez eu. Vă mulțumesc și o seară cât mai bună".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel