Victor Ponta: Dragă Klaus... Facem pariu că din 2019?

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, astăzi, despre plagiat la Universitatea de Vest din Timișoara. El a făcut aluzie și la lucrarea de doctorat a fostului premier Victor Ponta și, în plus, a spus că dacă sunt politicieni care au plagiat, trebuie să dispară din politică. 

Victor Ponta i-a dat replica președintelui, într-o postare pe Facebook. 

”Draga Klaus - am apreciat foarte mult interventiile tale de azi/ ori cineva apropiat te sapa si iti da intentionat sugestii cum sa te faci de ras; ori pur si simplu nu vrei sa ratezi nicio ocazie ca sa mai faci inca o gafa marca "KWI" 

1. In primul rand ai mers sa lupti cu plagiatele tocmai la Universitatea de Vest din Timisoara (unde si-a facut Doamna Kovesi doctoratul)

2. L-ai avut alaturi pe fostul instructor de Pionieri de pe vremea comunistilor Dl Mircea Dumitru - stii, cel care semneaza carti de filosofie traduse din germana fara sa stie limba germana

3. Tu personal ai avut grija sa ceri la examinarea tezelor de doctorat ca "executiile" sa se opreasca la Ponta, Oprea si Toba - nici vorba de altcineva din Romania; te pomenesti ca doar 3 teze au existat in tara noastra in ultimii 50 ani

4. Vorbesti des despre doctorate si lucrari plagiate/ sa stii ca si cei care au plagiat au muncit mai mult decat tine - tu doar ai semnat si ai facut o poza de coperta pentru cele doua carti scrise de bietul jurnalist din Sibiu; macar sa ii cedezi lui drepturile de autor pentru traducerile in chineza, bulgara, malgasa, patagoneza, martiana si unde mai da bani ICR sa te "publice"!

Ca simplu cetatean am insa o intrebare: cand crezi ca vor fi cercetati penal in Romania cei care au devenit proprietari de case folosind acte false (asa cum au decis definitiv mai multe instante)? Facem pariu ca din 2019?”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel