Victor Ponta: "Doar vorbe frumoase". Scenariu în contextul alegerilor

Victor Ponta a subliniat că, în cazul în care România va oferi doar vorbe, este posibil ca la alegerile parlamentare cetăţenii moldoveni să meargă spre Rusia. 

'Salut vorbele frumoase şi declaraţiile care s-au făcut astăzi, dar mă gândesc că, dacă cei de peste Prut ar fi primit un leu pentru fiecare vorbă frumoasă din ultimii 28 de ani, astăzi ar fi fost cea mai bogată ţară din Europa. Din acest motiv vreau să fac, cu acest prilej, un apel ca proiecte importante pe care le-am desfăşurat împreună cu dl prim-ministru Leancă, cu dl preşedinte Candu, mă refer la grădiniţe, la microbuze, la Sala cu orgă de la Chişinău, la Teatrul de la Cahul, gazoductul, să fie continuate, pentru că tot ceea ce ne dorim noi fără voinţă politică de ambele părţi nu se va realiza vreodată', a declarat Victor Ponta, în şedinţa solemnă a Legislativului de la Bucureşti, dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

[citeste si]

El a precizat că în 2014, având sprijinul şi prietenia României, alegerile în Republica Moldova au fost câştigate de forţe proeuropene, proromâneşti. 'În noiembrie anul acesta vor fi din nou alegeri. Dacă vor primi de la Bucureşti doar vorbe frumoase, s-ar putea ca cetăţenii Republicii Moldova să decidă la alegeri să nu vină spre România, ci să meargă spre Rusia', a afirmat Ponta, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel