Victor Ponta dezvăluie procentele pe care le va lua în primul tur

Victor Ponta, a anunţat, vineri, într-o emisiune de la  B1 TV, că ţinta pentru primul tur al alegerile prezidenţiale constă în obţinerea scorului obținut la europarlamentarele din luna mai, respectiv a 37,5% din voturi.

"Acum, în primul tur la alegerile prezidenţiale, ţinta noastră este potenţialul alianţei şi anume 37,5%, cât am luat la europarlamentare, în urmă cu câteva luni. Că va fi mai mult, e bine, că va fi mai puţin, nu e bine, evident", a spus Ponta.

El a arătat că pentru alegerile europarlamentare alianţa PSD-UNPR-PC a anunţat o ţintă de 35%, obţinând un scor de aproape 38%.

Întrebat pe ce voturi se bazează în turul secund al prezidenţialelor pentru a completa procentul de care are nevoie pentru a câştiga acest scrutin, Ponta a răspuns: "Vreţi să vă spun adevărul? Pe voturile tuturor celor 12 contracandidaţi care nu intră în turul doi".

Citește și: ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. SONDAJ IRES. Victor Ponta, pe poziții în lupta cu Klaus Iohannis. Elena Udrea, pe locul trei

Întrebat, ulterior, în contextul în care discuţia privea dosarele social-democratului Viorel Hrebenciuc şi lupta internă din PSD pentru succesiunea la şefia formaţiunii, dacă PSD e un partid slăbit, Ponta a răspuns: "Dacă o să luăm tot 37,5%, cât am luat la europarlamentare, evident că nu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel