Victor Ponta, ironic la adresa liberalilor: 'Combinagii de la PNL'

Victor Ponta i-a ironizat pe liberali, numindu-i 'combinagii de la PNL' deoarece nu au reușit să îl dea jos pe Călin Popescu Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului.

"Felicitări conducerilor PSD și UNPR cât și senatorilor care i-au făcut încă o data de râs pe "combinagiii" de la PNL / PDL și i-au lăsat în offside cu schimbarea Președintelui Senatului!

Funcția de președinte al Senatului aparține, prin votul din 2012 al românilor, unui reprezentant de marcă al USL - iar Călin Popescu Tăriceanu este un astfel de senator (în niciun caz vreunui pedelist vopsit în penelist sau unor politruci care au fost votați ca USL ca să dea țeapă și să meargă cu Blaga și Anastase de mână)!

În momentele grele ale guvernării noastre PSD - UNPR - ALDE au fost mereu loiali și solidari. Doar așa vor putea asigura majoritatea în structurile locale după iunie 2016 și la guvernare după Noiembrie!

Cât despre actuala conducere a PNL / PDL rămâne cum am stabilit - varianta românească a filmului "Gogomanul și Tăntălăul". Ne este nouă rușine de lipsa lor de rușine", scrie fostul premier pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel