VICTOR PONTA, despre DOSARUL MICROSOFT. "Toate vin de la COTROCENI"

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost menţionat astăzi în dosarul Microsoft, numele său fiind asociat de cel al lui Claudiu Florică, fost şef al Fujitsu România.

Actualul prim-minsitru a declarat că în anul 2003 a devenit ministru, astfel că, în 2004, an în care i se impută anumite fapte, el nu mai era şeful Corpului de Control.

Acesta a spus că dacă se făceau anumite cercetări şi era studiat cu atenţie Monitorul Oficial, s-ar fi putut observa care este adevărul cu privire la aceste declaraţii.

"Ca să subsumez, nu pot să mă supăr pe nimeni, mâine dacă mă cheamă vreo instituţie oficială a statului, DNA, mă duc să explic să vadă că în 2004 nu mai eram şeful Corpului de Control", a spus acesta.

De asemenea, acesta a ţinut să menţioneze că toate aceste dosare sau situaţii care au apărut în ultimul timp, în care este şi el sau Klaus Iohannis implicat, "apar de la Cotroceni".

Citeşte şi: Victor Ponta, în dosarul Microsoft. Prima reacție: E o glumă, nu?

Acesta a mai spus că nu îl cunoaşte pe Claudiu Florică, "nu ştiu cine este în acest dosar. Nu vreau să încurc lucrurile", a explicat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel