Victor Ponta despre demisia lui Radu Mazăre: Sincer îmi pare rău

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat vineri că îi pare rău de ceea ce i se întâmplă primarului Constanței, Radu Mazăre, și a adăugat că, totuși, înțelege gestul acestuia de a demisiona.

 
 

"Sincer, îmi pare rău de ce i se tot întâmplă și are și el dreptate. Dar, asta e, trebuie să mergem mai departe", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Radu Mazăre a demisionat din toate funcțiile din PSD

Întrebat dacă PSD este un partid complexat, așa cum a afirmat Radu Mazăre, Ponta a spus: "Complexat nu e. O să-l sun eu, dar cine mai are curaj să vorbească la telefoane în ziua de azi?".

Ponta nu a dorit să comenteze dacă demisia lui Radu Mazăre din funcția de președinte al Organizației Județene PSD Constanța are vreo legătură cu modificările din viitorul statut al formațiunii social-democrate. "Asta e o altă discuție. Chiar îmi pare rău de ce i se întâmplă și chiar nu am avut niciodată nicio chestiune publică. Dacă vreodată am avut ceva de reproșat, o fac în privat. Dar cred într-adevăr că stilul ăsta în care nu poți să stai nici la primărie, nici nicăieri, toată ziua apare o altă problemă, chiar îl înțeleg", a spus Victor Ponta.

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a anunțat joi seară că a demisionat de la șefia organizației județene a PSD, rămânând un simplu membru al formațiunii politice.

CITEȘTE ȘI: Radu Mazăre: Sunt șopârle băgate prin presă

El a susținut că, până la vară, va renunța și la funcția de primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel