Victor Ponta, despre cazul Duicu: Sunt gata să spun ceea ce știu

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a reafirmat, joi, că fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, nu a făcut trafic de influență din cabinetul său de la Palatul Victoria.

VEZI ȘI: Andrei Bădin, PRIMA reacție după acuzațiile de luare de mită

"Despre povestea cu domnul Duicu de la Mehedinți... în continuare mă abțin în a comenta foarte mult pentru că e un dosar pe rol în care eu n-am nicio calitate procesuală. Nici măcar ca martor n-am fost chemat. Sunt doar 'vinovatul de serviciu'. (...) Nu, n-a fost la mine domnul Duicu să facă niciun fel de trafic de influență. (...) Și doi: dacă vreodată, în orice fel, la DNA, în instanță voi fi chemat, sunt gata să merg și să spun ceea ce știu. N-am fost și nu știu dacă voi fi vreodată chemat, pentru că n-am nicio calitate procesuală", a explicat Victor Ponta, scrie Agerpres.

Fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, este cercetat într-un dosar în care este urmărit penal de procurorii DNA pentru șapte infracțiuni, printre care trafic de influență, cumpărare de influență și instigare la dare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel