Victor Ponta, despre aprobarea bugetului pe 2015: Este o miză personală uriaşă

Premierul Victor Ponta susține că aprobarea bugetului pe 2015 reprezintă o șansă pentru el, deoarece îi oferă posibilitatea să demonstreze că măsurile deja adoptate nu au fost "pomeni electorale", iar dezvoltare economică apreciată își păstrează direcția.

"Pentru mine, aprobarea bugetului este o şansă şi o miză personală uriaşă. Pe de o parte, pot să dovedesc, chiar dacă tardiv, câteva lucruri esenţiale: nu se schimbă cota unică, nu cresc taxe şi impozite, măsurile deja adoptate - atât cele economice privind CAS şi scutirea de impozit a profitului reinvestit, cât şi cele sociale - sunt perfect sustenabile şi nu pomeni electorale", a postat, marți, prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Mai mult, premierul Ponta susține că prin adoptarea bugetului pe 2015 se pot continua "proiecte importante păstra direcția de dezvoltare economică acceptată și recunoscută de foarte mulți în țară și în afară".

Premierul Victor Ponta, împreună cu ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, şi cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, discută, marți, la Palatul Victoriei, despre proiectul legii bugetului pentru anul 2015 cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional şi ai Comisiei Europene.

De asemenea, premierul Ponta a revenit ulterior cu o postare în care își exprimă toată deschiderea pentru o conlucrare constructivă între Președinte, Guvern și Parlament.

"Voi încerca să colaborez cu noul președinte pentru că am convingerea că șansa de progres a României stă în capacitatea de conlucrare între Președinte, Guvern și Parlament. Și cu siguranță nu am contra domnului Klaus Iohannis resentimentele sau neîncrederea pe care am avut-o față de Traian Băsescu", a precizat premierul Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel