VICTOR PONTA DEMISIE. Elena Udrea: Variantă proastă

Politiciana Elena Udrea critică decizia premierului Victor Ponta la venirea din Turcia de a-și da demisia de la conducerea PSD.

Elena Udrea a fost, marți dimineață, la secția de poliție, fiind sub control judiciar. Politiciana a spus că a făcut două ore de la mare în București și două ore în București, până la secția de poliție. Ea a precizat că mai pleacă, mai vine, important e să nu părăsească țara.

Cât despre demisia lui Victor Ponta, întrebată fiind, Elena Udrea a spus: "Nu înțeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din țară dacă s-a întorc cu această soluție, să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD să rămână premier, că are un consultant slab, că nu găsește niciodată soluțiile potrivite mi se pare evident, că altfel era președintele României azi, mi se pare proastă varianta cu care a venit, încearcă o salvare personală, așa cum a încercat mereu. Din păcate, ocupă un loc important în România și ar fi putut să facă mult mai mult pentru țară, îi mai dau câteva zile până când pierde și funcția de premier".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel