Victor Ponta: De văzut dacă Guvernul e al României sau al lui Dragnea

rovinari-turceni
rovinari-turceni

Fostul premier Victor Ponta este de părere că trebuie să ne gândim dacă Guvernul este al țării, sau este luat pe persoană fizică de către Liviu Dragnea ori de un grup infracțional.

"Un prim-ministru are suportul unui partid. Când un premier spune că nu mai poate lucra cu un ministru, chiar nu mai poate lucra. Șeful Guvernului guvernează pentru toată România. Dacă ministrul de Interne e al lui Dragnea și folsește Poliția pentru Dragnea, nu mai vorbnim de un guvern democratic, ci pe persoană fizică al unui individ sau grup infracțional", a declarat fostul premier la Realitatea TV.

Dacă acest scandal nu se tranșează luni, în CEx PSD, este ca și cum "ai pune un pansament peste o infecție care e deja acolo", este de părere fostul prim-ministru. În opinia sa, singurul care poate să "tranșeze problema" este MihaiTudose, care, spune Ponta, trebuie să-i spună liderului social-democrat că nu poate face el echipa și nu poate lua decizii pentru interes personal.

"Eu mă aștept ca după CEx Tudose să aplice Constituția țării și legile care spun că prim-ministrul propune președintelui un ministru. Asta scrie în Constituție. Nu scrie nimic de Tel Drum", a mai spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel