Urmărește emisiunea live


Ponta, de „miercurea albă”: CRESC pensiile sau de „joia albă” va fi MOȚIUNE. Ciolacu, de acord

Victor Ponta a vorbit de zilele albe din Parlament, în care pensiile speciale vor fi impozitate, alocațiile și pensiile vor fi mărite și guvernul Orban va fi dat jos.

Este o soluție de stânga, progresistă, și mă bucur că PNL și USR, chiar dacă sunt partide de dreapta, au susținut-o. Este un semn de înțelepciune, de maturizare, de experiență pe care le dobândiți cu timpul”, a spus liderul Pro România, în Parlament, lăudând impozitarea pensiilor speciale.

Miercurea albă cu creșteri sau joia albă cu moțiune

Vreau să mă alătur domnului Roman de la PNL, să salut miercurea albă și să mai pregătim încă o miercuri albă, domnule lider, momentul în care vom pune în aplicare legea tuturor pensiilor, și anume mărirea cu 40%. Sau, altfel, să sărbătorim în parlament joia albă, în care vom da jos guvernul care nu vrea să dea alocații și pensii. Vă mulțumesc”, a spus Ponta.

Am ținut cont de sugestia dumneavoastră, domnule președinte Ponta, în program nu o să pun joia moțiune, o să pun miercuri”, a spus Marcel Ciolacu, după discursul liderului Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel