Victor Ponta – Dan Andronic, afirmaţii despre poze SRI - VIDEO

Au apărut noi dezvăluiri despre fostul premier Victor Ponta în cadrul unei emisiuni a jurnalistului Răzvan Dumitrescu, difuzată la postul NCN din Cluj-Napoca.

Victor Ponta a spus că există fotografii cu Liviu Dragnea de la diverse întâlniri cu Laura Codruţa Kovesi și cu șefi ai serviciilor secrete. În cadrul emisiunii citate, Dan Andronic a spus, în cazul în care există poze, sunt făcute de un fotograf al SRI.

În altă ordine de idei, a spus că Ovidiu Puţura i-a zis că şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în contextul unor amendamente la forma Codului Penal.

Iată părţi din dialogul purtat în cadrul emisiunii:

DAN ANDRONIC: Unul din obiectivele mele, când m-am apucat, a fost de a obţine o poză. Tot ceea ce am aflat, am putut trage concluzia că singurul care făcea poze în aceste situaţii era un fotograf care era al SRI.

RĂZVAN DUMITRESCU: Deci, dacă există poze, nu puteau fi decât ale SRI-ului. Să-l aud pe Ponta că aduce poze. Ponta zice aşa: "Cred că are nişte pierderi de memorie. Zice că nu s-a întâlnit cu Kovesi. Îi aduc eu poze de la întâlniri, de la vreo 20 de întâlniri. Au fost mai multe întâlniri, şi la K2, şi la T14. Diverse evenimente". Dacă SRI face pozele, cum de sunt pozele la Ponta?! Te poţi întreba, adică.

DAN ANDRONIC: Asta este o întrebare bună. Deci ori a făcut el poze cu telefonul...

RĂZVAN DUMITRESCU: Păi erau atât de fraieri să-i lase cu telefonul? E mai uşor să intre cu telefonul la PSD decât la T14 sau la K2?

DAN ANDRONIC: Păi nu erau întâlniri conspirative. Trebuie să înţelegeţi că toţi erau prieteni. Nu se gândeau acum 5-6 ani că se va ajunge în situaţia asta. N-aveau mintea de acuma, că să zic aşa. Nu aveau experienţă de acum şi atunci te comporţi mai relaxat când eşti alături de prieteni, bei o ţuică, mănânci nişte jumări.

RĂZVAN DUMITRESCU: În contextul asta, că au fost prieteni şi s-au 

Dar nu asta vroiam să va spun, ci faptul că Ovidiu Puţura mi-a spus că şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat. În momentul în care ducându-se cu amendamente la Victor Ponta...

RĂZVAN DUMITRESCU: La Ponta? E foarte interesant.

DAN ANDRONIC: La Victor Ponta. Da, şi mi-a spus că erau multe amendamente, inclusiv...

ION CRISTOIU: Care răspundea în Parlament era şeful comisiei.

DAN ANDRONIC: Nu, era prim-ministru. Nu, l-a promulgat ca prim-ministru.

ION CRISTOIU: Dar fusese şi în Parlament, era şeful comisiei.

DAN ANDRONIC: Fusese. Se ocupase de el şi în Parlament, dar vorbim de perioada în care Victor Ponta era prim-ministru. S-a dus cu o grămadă de amendamente , sute de amendamente, la formă Codului Penal. Victor Ponta i le-a respins pe toate. Şi mi-a spus, domnule, erau inclusiv – şi, încă o dată, îl am pe bandă spunând lucrul asta – erau inclusiv acele articole care au fost declarate neconstituţionale.

RĂZVAN DUMITRESCU: Neconstituţionale!

[citeste si]

DAN ANDRONIC: Pentru că ne-am dat seama că e ceva în neregulă şi a zis "nu, nu trebuie să îl dăm repede, mai mult de 5-6 nu-ţi admit".

RĂZVAN DUMITRESCU: Cine îi grăbea?

DAN ANDRONIC: Aşa promisese la Ambasada Americană şi la Uniunea Europeană.

RĂZVAN DUMITRESCU: Şi ce treabă are?

DAN ANDRONIC: Asta a fost explicaţia. Şi a zis "domnule, din 5-6 amendamente, care sunt cele mai importante? Din 5-6 a păstrat unul sau două. Şi în momentul ăla Ovidiu Puţura mi-a spus că şi-a dat demisia. Pentru că şi-a dat seama că orice muncă este inutilă.

Mai jos, link-ul emisiunii:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel