Victor Ponta: Dacă Maior și Coldea vorbesc, Dragnea o să facă 150 de ani de pușcărie

Dacă fostul șef al SRI George Maior, precum și fostul prim-adjunct Florian Coldea s-ar hotărî să dezvăluie ceea ce știu despre Liviu Dragnea, liderul PSD ar primi ”150 de ani de pușcprie”, susține Victor Ponta. 

”Domnul Maior și domnul Coldea, dacă vor să vorbească, mâine Dragnea face 150 de ani de pușcărie. Dragnea nu știe nimic compromițător despre Maior și Coldea. Absolut nimic! În schimb, ei știu despre Dragnea. Deci cocoșelile astea ale lui sunt la stilul ”hai să negociem”. Și cu Kovesi ați văzut că ba e luptător, ba e prietenos. El e ca la târg așa, la Alexandria, te duci și te tocmești. Nu e chiar așa și de asta i se și înfundă”, a declarat Ponta la B1 TV. 

Fostul premier mai spune că Sebastian Ghiță are poze de la ”tăierile de porci” de la vilele SRI și că Dragnea era ”disperat” să fie prezent la astfel de întâlniri.

Coldea și Maior, acasă la Dragnea

Fostul premier susține că George Maior și Florian Coldea au fost, împreună cu el, acasă la Liviu Dragnea.

”S-a milogit de noi. 'Hai, veniți, cu George, cu Florian, că am prins eu pește!'. Era slugă de Teleorman. Maior mi-a zis să nu îl mai iau. 'Bă, nu îl mai suport. Nu îl mai lua!', îmi zicea Maior. Mie nu îmi place să spăl rufele în public, dar nu mă abțin să spun adevărul despre Dragnea. Dacă dă Ghiță fotografiile, treaba lui, eu nu mă ocup cu așa ceva. Domnul Dragnea fugea cu șoriciul la Kovesi, ea era jenată, fugea ca un chelner. Toată lumea era jenată”, a mai afirmat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel