Victor Ponta dă de pământ cu Cătălin Predoiu: ”Premierul-fantomă”

Primul-ministru Victor Ponta a reacționat acid la adresa ”premierului-fantomă”, Cătălin Predoiu, după ce acesta s-a declarat ”contra reducerii TVA”.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Victor Ponta a catalogat argumentele prezentate de Cătăling Predoiu ca fiind ”ori false, ori chiar stupide”. Liderul PSD amintește că premierul din umbră al PNL a fost ministru în Guvernul Boc, ”care în 2010 a crescut TVA de la 19 la 24%, distrugând economia românească - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft!”

”Premierul-fantoma ( "to be elected") al PNL-PDL, Dl. Catalin Predoiu, si-a prezentat la un post TV pozitia asupra reducerii TVA - el este CONTRA!!! 

Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica, de invidie ca am luat noi aceasta masura, sau pur si simplu de lipsa de inteligenta! 

Eu am alta explicatie - Dl Predoiu este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19 la 24 % distrugand economia romaneasca - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft!

Este bine ca romanii sa stie ca acesti oameni nu s-au schimbat deloc - sunt tot cei din 2010, gandesc si procedeaza la fel, doar nu-si mai zic PDL ci PNL! 

Daca prima data ne-au fost impusi de Basescu, acum avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza (si pe care iata, nu ne lasa sa o uitam!)”, a scris Victor Ponta, miercuri seară, pe rețeaua de socializare.

Vezi și: MAE rus critică România: Ponta și Aurescu, reacții pe Twitter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel