Victor Ponta, convins că ar fi fost mult mai popular ca procuror decât ca politician

Elena Badea / 04 iun 2015 / 17:40 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, la conferinţa regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru Europa de Sud-Est, că este convins că ar fi fost mult mai popular dacă şi-ar fi continuat fosta carieră de procuror decât cum este în prezent, ca politician, precizând însă că acum este prea târziu ca să mai schimbe lucrurile.

În momentul în care premierul Victor Ponta a fost invitat să își susțină discursul la conferinţa regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru Europa de Sud-Est, organizatorii au amintit că a lucrat în trecut ca procuror specializat pe infracţiuni economice şi evaziune.

"Mulţumesc pentru că aţi amintit de slujba mea anterioară, pentru că aş fi fost mult mai popular ca procuror decât ca politician, dar este prea târziu acum să mai schimb lucrurile", a declarat premierul Ponta, citează romaniatv.net.

Victor Ponta anunță data la care putem renunța la moneda națională

În cadrul discursului susținut în continuare, prim-ministrul a subliniat că toate datele arată că România, în prezent, se află într-un moment bun, iar creșterea economică este una sustenabilă, bazată pe exporturi și producție industrială și nu ca în anii trecuți pe speculații imobiliare și financiare. "Sper că Guvernul și politicienii nu vor distruge acest lucru bun", a spus Victor Ponta.

La finalul discursului său, premierul a menționat că, potrivit datelor INS, investițiile nete realizate în economia națională au crescut cu 8,5% pe primul trimestru, față de perioada similară a anului trecut.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24