Victor Ponta: Oprișan îl urăște pe Dragnea. DNA îi pregătea un flagrant

Victor Ponta face acuzații grave într-o conferință pe Facebook. Fostul premier și președinte al PSD răspunde acuzațiilor lui Liviu Dragnea și ale lui Marian Vanghelie. 

- ”Sebastian Ghiță a arătat, deocamdată, un lucru pe care eu îl știam și anume că a avut o relație veche de prietenie și profesională cu domna Kovesi, cu domnul Dâncu, cu domnul Maior, cu domnul Dragnea, că îl cunoaște pe domnul Dragnea dinaintea mea, a declarat fostul premier pe stiripesurse. 

- Sunt convins că mai are multe de spus domnul Ghiță, dar nu le spune pentru că este viața lui. El vede faptul că oamenii ăștia falsifică probe, falsifică dosare, deci nu poate fi convins că doar spunând adevărul reușește să câștige”, a mai spus Ponta.

- Eu totdeauna am considerat că Vanghelie e o pată, o ruşine pentru PSD. Până la urmă, e un escroc. Am făcut un lucru bun că l-am dat afară din PSD.

- Cred că îşi bate joc de nişte jurnalişti. Ce face? Nu ştiu. Cred că vrea nişte atenţie. Nu îl ia nimeni în serios.

- Am văzut o chestie, de-aia zic că îşi bate joc de jurnalişti. Parcă a zis Vanghelie că am fost la Băsescu acasă. Mă uit şi la cameră: Habar nu am avut, nu am fost în viaţa mea la vreo casa de-a lui Băsescu. Nu l-am rugat pe Băsescu să mă pună ministru că nu avea cum.

- Nu a existat niciodată nicio listă. O parte din oamenii care au probleme cu legea, inclusiv Vanghelie, au pentru că au furat. Eu am avut probleme, vă aduceţi aminte când scotea Iohannis lista ? Vanghelie, Bunea Stancu, nu zicea niciodată de mine.

- Sunt obișnuit cu excrocii de cartier;

- Când eram în vizită în SUA, DNA mi-a arestat cumnatul;

- Cu Dragnea m-am cunoscut la PSD. Impresia mea pe care am avut-o este cea a unui om de la țară. Profilul lui Dragnea este cea a lui Dinu Păturică. O altă alternativă la Dragnea nu există decăt persoana mea.

- Oprișan este genul de râmă politică; 

- Cele mai urâte vorbe despre Liviu Dragnea  le-am auzit de la Marian Oprișan. Vorbesc de un tip de baron care deşi îşi urăşte şeful, se dădea bine pe lângă el.

Nu mai vreau baroni de-ăştia la Pro România. Chiar dacă aduc voturi. Genul ăsta de politicieni au cariat de fapt şi PSD-ul, mi-au stricat multe din lucrurile pe care am vrut să le fac şi creează şi impresia asta pe lângă electorat.

- ProRomânia nu vrea acest tip de baroni, de politicieni.

- Congresul PSD a fost mai urât decât cel al lui Ceaușescu;

- USL s-a făctut pentru a-l învinge pe Băsescu;

 Ponta mai susține Ponta că, în 2013, Liviu Dragnea s-ar fi înțeles cu procurorii DNA să nu trimită în judecată Dosarul Referendumul. Această întețelegere ar fi fost făcută de Dragnea cu Kovesi și Coldea, la momentul numirii procurorilor. Ponta mai spune că DNA îi pregătea lui Liviu Dragnea un flagrant, în cazul Teldrum. Un secretar de stat care primise documente de la un polițist din DNA ar fi trebuit să i le înmâneze lui Dragnea, care era, de fapt, vizat în acest caz.

Stirea inițială: 

"Voi transmite tot interviul live pe contul meu de Facebook - asa ca va astept aici! Vreau sa lamuresc si sa inchid definitiv toate temele din trecut ( plus minciunile si mizeriile lui Dragnea si ale Grupului lui Propaganda)", a anunțat Victor Ponta pe Facebook.

"Dupa aceasta "socoteala" finala cu trecutul de acum inainte de acum inainte o sa vorbesc doar despre ce trebuie sa facem in viitor : Strategia si Programul Politic al #ProRomania, proiecte de politici publice, buna guvernare , echipa de oameni tineri dar profesionisti care deja au activat si performat in Guvernul 2012-2015, viziunea mea si a noastra pana in 2024 !

Va astept!", a mai precizat fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel