Victor Ponta, comentariu acid după ce a văzut sondajul CURS

Fostul premier Victor Ponta comentează acid după ce a a văzut rezultatul unui sondaj realizat de CURS (Centrul de Sociologie Urbană şi Regională) la comanda SAR (Societatea Academică din România) în perioada 9 – 18 martie 2016.

"Din toate datele sondajului SAR-CURS publicat de romaniacurata.ro (instituții care în niciun caz nu pot fi acuzate de simpatie față de PSD sau față de persoana Victor Ponta) mi-a atras atenția răspunsul la întrebarea privind evoluția fenomenului corupției în mandatul lui Klaus Iohannis. Rezultatul este zdrobitor: 43% cred că a crescut și 12% că a scăzut!

Oare pentru că Dl. Iohannis este singurul cetățean din România și din Europa care a pierdut anul trecut definitiv în justiție o casă obținută prin frauda și care primește și azi 36.000 de euro/an chirie pentru aceasta?!?", a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Victor Ponta.

Potrivit sondajului CURS publicat de romaniacurata.ro, bucureştenii sunt mai degrabă critici faţă de şeful statului şi de partidul său de provenienţă, PNL, la această oră.

Astfel, doar 27.5 la sută aprobă felul în care preşedintele Iohannis conduce ţara, cu 38 la sută –majoritatea- fiind critici. 31 la sută spun că nu şi-au format o părere. Numai 12 la sută cred că după ultimele alegeri prezidenţiale în România a scăzut corupţia, faţă de 43 la sută care cred că a crescut şi 41 la sută care spun că a rămas la fel.

În acelaşi sondaj, PNL are doar 26 la sută din voturile bucureştenilor cu o preferinţă politică exprimată (67%), faţă de 35 la sută pentru PSD. Majoritatea celor intervievaţi (57 la sută) declară că stânga sau dreapta nu are importanţă pentru alegerea lor politică, cu doar 18 la sută declarându-se de dreapta şi 21 la sută de stânga.

Volumul eşantionului a fost de 1090 de respondenţi, în vârstă de 18 ani şi peste, din Municipiul Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel