Victor Ponta, de urgență la DNA

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul DNA.

Update: Victor Ponta a plecat de la DNA, după două ore de audieri. Premierul a declarat că a cerut procurorului ca situația sa să fie disjunsă de dosarul mare.

”Am cerut procurorului ca situația mea să fie disjunsă, pentru că nu are legătură cu dosarul mare. Ca să se rezolve lucrurile mai repede. Eu cred că interesul meu și al parchetului,  și al opiniei publice este să nu stea bucățica mea în dosarul mare. Am spus adevărul, tot ce știu. A fost o discuție civilizată”, a declarat 

Premierul Victor Ponta a primit expertiza în dosarul Rovinari-Turceni îm data de 19 august, când a stat doar 15 minute în sediul DNA. La ieşire, premierul a spus că expertiza a dovedit că a achitat toate taxele, ba chiar a plătit în plus 2000 de lei. Surse judiciare citate de Agerpres au susținut că procurorii își mențin acuzațiile, în urma expertizei, iar DNA a comunicat că prejudiciul este de 147.724 lei.

În dosarul Rovinari-Turceni, Victor Ponta a fost pus sub inculpare de către DNA, împreună cu senatorul Dan Șova. Biroul de avocatură al senatorului și cel al premierului Ponta ar fi încheiat decontări false, pentru servicii neefectuate între cele două persoane juridice, potrivit procurorilor. Casa de avocatură Șova și Asociații a reprezentat combinatul energetic în mai multe litigii, în urmă cu șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel