Victor Ponta, candidat oficial la Președinție, la Congresul PSD de tip videoconferință

Întâlnire atipică pentru desemnarea oficială a premierului Victor Ponta ca prezidențiabil al PSD la scrutinul electoral din noiembrie, când românii îl vor alege pe succesorul președintelui Traian Băsescu. 

Moment de sărbătoare, vineri, 12 septembrie, pentru membrii PSD. Victor Ponta devine candidatul oficial al PSD pentru Palatul Cotroceni.

Liderul PSD va fi votat şi desemnat ca prezidenţiabil la Congresul social-democraților, organizat la complexul "Mercur", din Alba Iulia. Pentru început, este planificată ședința e partid, după care va avea loc Congresul Național al PSD. Întâlnirea va fi una atipică, întrucât Victor Ponta și delegații prezenți în sală vor intra în direct cu celelate organizații judeţene şi din București prin intermediul unei videoconferinţe.

Victor Ponta și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, alături de alți miniștri ai se vor afla într-o sală cu 500 de delegați. 

Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, primul tur al alegerilor prezidenţiale fiind programat pe 2 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel